Zuinig omgaan met energie, hoe doe je dat?

Start met een scan voor Energiebesparing voor (middel)lange termijn besparingen

Advieskosten: € 850,- excl. btw

Als eigenaar of gebruiker van een bedrijfspand kan je er niet meer omheen: verduurzamen van het bedrijfspand hoort bij deze tijd. Er zijn aanleidingen genoeg, zoals klimaatverandering, torenhoge energieprijzen en wettelijke verplichtingen. Maar verduurzaming levert je ook geld op, onder meer door subsidies en fiscale voordelen te benutten, en maakt het bedrijfspand toekomstbestendig. Maar hoe doe je dat?

Start met een Energiebespaarscan voor (middel)lange termijn besparingen. Wil je ook weten welke korte-termijn besparingen voor jou interessant zijn? Combineer deze dan met een Korte-Termijn-Bespaarscan en ontvang korting op de advieskosten.

Meld je meteen aan voor een Energiebespaarscan.

Energiebespaarscan

Startadvies over Energiebesparing

Dit startadvies is gericht op (middel)lange termijn besparingen. Bevat ruim 50 gebouwgebonden verduurzamingsmaatregelen en maakt inzichtelijk waarmee jij energie kan besparen. Ook wordt er aandacht besteed aan je wettelijke plichten en beschikbare subsidies.

Wil je direct aan de slag? Meld je dan aan voor dit advies.

Start met duurzaam ondernemen

De Energiebespaarscan

  • Startadvies Energiebesparing
  • Gericht op (middel)lange termijn besparingen
  • Met ruim 50 gebouwgebonden verduurzamingsmaatregelen
  • Aandacht voor zowel gedragsmaatregelen als technische maatregelen
  • Ook aandacht voor wettelijke plichten en subsidies
  • Laat zien hoe je slim investeert in energiebesparing
  • De Adviseur geeft een toelichting op het adviesrapport
Advieskosten: € 850,- excl. btw
Meld je hier aan

De voordelen

Een duurzame toekomst binnen handbereik

Lagere energierekening

Onze Energieadviezen helpen je flink te besparen op je energiekosten. Door zuinig om te gaan met energie, draag je direct een steentje bij aan een duurzame toekomst.

Fiscaal voordeel en subsidies

Wij laten zien hoe je slim investeert in energiebesparing, welke impact dat heeft en hoe je de investering terugverdient. Wij adviseren over subsidies die bij jouw situatie passen. Door onze jarenlange expertise vergroten wij de kans op toewijzing, als wij deze subsidies voor je aanvragen.

Op maat gemaakte oplossing

Er bestaat geen one-size-fits-all aanpak. Ons advies is altijd maatwerk en daarmee toegespitst op wat voor jou werkt. Samen vinden we een oplossing die goed bij jouw bedrijfspand past.

Ontzorging van A tot Z

Wij staan je desgewenst bij in het hele verduurzamingsproces. Wij denken volledig vanuit jouw belang en bieden je de best mogelijke oplossing. Dat is de kracht van onafhankelijk advies! Uiteindelijk neem je uiteraard zelf de beslissingen.

Meld je hier aan

Het proces

Hoe werkt het

01

Afspraak inplannen

Na je aanmelding ontvang je van ons een bevestingingsmail. Ook vragen we je om je verbruiksgegevens met ons te delen. Onze adviseur neemt daarna contact met je op. Je krijgt uitleg over de scan en maakt een afspraak voor het inhoudelijk adviesgesprek (uitvoeren scan) via beeldbellen of stemt af dat een locatiebezoek (tegen meerprijs) de voorkeur heeft.

02

Adviesgesprek

Met de Energieke Regio adviseur bespreek je je ambities en bijzonderheden met betrekking het pand. Tijdens het uitvoeren van de scan komen ruim 50 verduurzamingsmaatregelen, wettelijke verplichtingen en de subsidiekansen aan bod. Na dit eerste adviesgesprek ben je al veel wijzer!

03

Adviesrapport

De adviseur legt de kansrijke verduurzamingsmaatregelen vast in een overzichtelijke rapportage, inclusief indicatieve investeringen en besparingen. De rapportage wordt naar je gemaild, met een datumvoorstel voor een toelichting.

04

Toelichting op adviesrapport

De adviseur neemt het rapport met je door en beantwoordt al je vragen. Na deze toelichting kan je aan de slag met de voorbereidingen voor de uitvoering van de maatregelen. Als je verder geholpen wilt worden, dan stellen we daar graag een aanbod voor op!

Meld je hier aan

FAQ

Veelgestelde vragen

Wil je liever contact met ons opnemen?
Stuur een email naar mijn.info@energiekeregio.nl
of bel met 0187 603918